Vendég Vendég
 | Téma: ::Játszótárs kereső:: Pént. Jan. 13, 2012 4:08 pm | |
| Új vagy és játszani szeretnél? Más dolgod sincs mit feladni itt a hirdetést, hogy kivel, hol, miért akarsz találkozni és várod még összesodor titeket a szél. |
|
Móni végzős

~Hozzászólások száma: 285 ~Join date: 2011. Nov. 11. ~Kor: 19 ~Tartózkodási hely: Ahol te vagy XD
 | Téma: Re: ::Játszótárs kereső:: Hétf. Jan. 16, 2012 4:13 pm | |
| Hali! Ugyan nem hinném, hogy újnak számítok (  ), de most én is keresek egy játszópartnert. Kivel: az teljesen mindegy. Lehet fiú vagy lány, nekem mindkettő megfelel Hol: háát lehet suliban is, de ugyanúgy jó a városban is vagy valakinél Miért: azért, hogy egy jót játszunk xDD nem, most komolyan. Szóval felőlem lehet bármi, nyitott vagyok |
|
Attila végzős

~Hozzászólások száma: 119 ~Join date: 2011. Nov. 24. ~Kor: 19 ~Tartózkodási hely: Budapest
 | Téma: Re: ::Játszótárs kereső:: Kedd. Jan. 17, 2012 6:51 pm | |
| Én is csatlakoznék Mónihoz :DD az általa írt feltételek rám is ugyanúgy igazak. PM-mel tessék bombázni! xD |
|
Timi végzős

~Hozzászólások száma: 218 ~Join date: 2011. Dec. 12. ~Kor: 19 ~Tartózkodási hely: Budapest, Hungary
 | Téma: Re: ::Játszótárs kereső:: Kedd. Jan. 17, 2012 7:00 pm | |
| Én sem vagyok új, de azért beállnék a sorba Kivel: fiú/lány tökmindegy. De lehetőleg olyan, akinek köze is van hozzám (pl.: nem Szatmáry Kitti) Hol: Nekem ez teljesen mindegy. Akárhol jó. Milyen? Első tali csak akkor legyen, ha végzős vagy! Ismeretlennel nem találkoznék... Inkább osztály- vagy évfolyamtárs az ideális  |
|
Rami 11/a

~Hozzászólások száma: 52 ~Join date: 2012. Jan. 25. ~Kor: 17 ~Tartózkodási hely: itt-ott ahol a madár se jár...
 | Téma: Re: ::Játszótárs kereső:: Szer. Feb. 22, 2012 7:46 pm | |
| Na hát akkor  szeretném felavatni a karit, és ehhez keresek vállalkozó szellemű egyént/egyéneket  PM-ben elérsz |
|
Laura 11/a

~Hozzászólások száma: 9 ~Join date: 2012. Mar. 05. ~Kor: 18 ~Tartózkodási hely: Budapest
 | Téma: Re: ::Játszótárs kereső:: Hétf. Márc. 05, 2012 8:10 pm | |
| Na, akinek van kedve egy kis játékhoz, az dobjon egy PM-et. ^^ |
|