| STAFF |  |
| Ki van itt? | Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég nincsen A legtöbb felhasználó ( 16 fő) Szomb. Nov. 12, 2011 8:06 pm-kor volt itt. |
| Top posting users this month | |
| | |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Vendég Vendég
 | Téma: Folyosók és mosdók Vas. Nov. 06, 2011 10:28 pm | |
| Hosszú egyenes folyosók, szekrényekkel keresztezve, a pletykák terjedésének leggyorsabb útja, valamint az egyik törzshelyünk az emeleti női mosdó és társai |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Folyosók és mosdók Szer. Nov. 16, 2011 1:26 pm | |
| Kinga kijött velem a mosdtóba.Nagyon jól tudtam, hogy ő nem Reni de gy pillanatig sem tudtam tovább ottmaradni a teremben. És ő volt az eggyetlen akire számíthatok. - Kinga kérlek segíts! Mit csináljak? Reni teljesen ki fog borulni ha ezt megtudja! És Cortez, hogy lehet ilyen?? Ő most nem Renit szereti?? AAAhhw!! - és megint elötört belőlem a sírás. |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Folyosók és mosdók Szer. Nov. 16, 2011 3:14 pm | |
| ~To; Virág~
Bár az óra már tartott - valószínűnek tartom, hogy Gondos megbetegedett vagy valami - én hülye mégis kijöttem Virággal a mosdóba. Ha elkapnak, esküszöm azzal a szivárványszínű sáljával fojtom meg! - Renáta majd túlteszi magát a dolgon ahogy eddig is - mondtam érzelemmentesen, és a hátamat a falnak vetettem majd lehunytam a szemem és nyugtatás képen masszírozni kezdtem a halántékom. Túl sok nekem egyszerre ez a tegnap után. Van nekem saját szerelmi életem is, ami nem működik. Vagyis nincs. Nem nincs nekem olyanom, csak kizárólag sok a dolgom, és a tegnap este még kíván maga után egy jó adag aspirint... - Cortez csak hozza a formáját - néztem rá Virágra lesajnálóan - Ahogy a mondás tarja; ha nincs ló jó a szamár is. És jelen esetben Viktória a szamár ebben a játékban, ami hármuk között játszódik - forgattam meg a szemem idegesen, majd ellenőriztem a sminkem, a hajam és mindent amit egy átlag nő szokott ha tükröt lát. Mondjuk jó lenne ha párjukat - szemközti terem lánybandája - tájékoztatna valaki, hogy a pocsoja nem minősül tükörnek a mai világban... |
|  | | Móni végzős

~Hozzászólások száma: 285 ~Join date: 2011. Nov. 11. ~Kor: 19 ~Tartózkodási hely: Ahol te vagy XD
 | Téma: Re: Folyosók és mosdók Szomb. Nov. 19, 2011 8:49 pm | |
| Miután sikerült elsurranom Máday mellett, komótosan sétáltam fel a lépcsőn. Lépteim visszhangoztak a kihalt folyosón. Épp nagyon elmerültem magamban, mikor megszólított egy velem egykorú lány. - Bocsi, nem tudnál segíteni?- kérdezte, mire nagy nehezen megálltam és felé fordultam. Elég csúnyán néztem rá, mire mintha megijedt volna egy kicsit. Szegény, még nem ismer és nem tudta, hogy üres hassal reggel halálos vagyok. De megembereltem magamat, és normálisan válaszoltam. - Persze. Kit keresel? - 12/b- válaszolta egy kicsit magabiztosabban. Áhá, szóval ő az új osztálytárs.- Móni vagyok. Osztálytársak vagyunk, gyere velem. Már így is késésben vagyunk- mondtam neki, nem mintha nagyon zavart volna, hogy elkések. De nem akartam őt bajba sodorni már az első napján. - Bioszunk van- kezdtem el neki az órarend bemutatását. Mire csak bólogatva jött mellettem. |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Folyosók és mosdók Szomb. Nov. 19, 2011 8:58 pm | |
| A lányra meredtem. Na ez is egy szép kezdet. Hanyagul vonult el mellettem, előre, miközben mesélte az órákat. Kicsit megrettentem, hoyg első nap elkéstem, de majd csak lesz valami. Kíváncsi voltam az osztályra is. Kicsit le voltam törve, de azért utána mentem, pedig legszívesebben megálltam a volna az üres folyosó kellős közepén, és ott is maradtam volna. De pár másodperc alatt átküzdöttem magam a holtponton és kezdtem felpörögni. Dúlt bennem az energia, kellett valamit csinálnom, de sajna nem volt rá ötletem. - A többi óra? - kérdztem és magam is meglepődtem az akcentusomon. Eddig sosem vettem észre. Ugráltam párat, hogy beérjem a lányt. - Amúgy jó itt? - kérdeztem, mert én régen egy nagyonjó osztályközösségben voltam. Vigyort erőltettem az arcomra, és elhatároztam. Itt szeretni fognak! |
|  | | Móni végzős

~Hozzászólások száma: 285 ~Join date: 2011. Nov. 11. ~Kor: 19 ~Tartózkodási hely: Ahol te vagy XD
 | Téma: Re: Folyosók és mosdók Vas. Nov. 20, 2011 3:19 pm | |
| Ahogy a terem felé mentünk én csak mondtam neki a magamét. Nagyon belejöttem az idegenvezetősdibe. Élvezettel mutattam be neki a suliboxotkat. Közben hevesen gesztikuláltam. Majd mikor megkérdezte, hogy jó hely-e a Szent Johanna, majdnem nevetőgörcsöt kaptam. Ilyen hülye kérdést, hát persze, hogy jó hely. Főleg, ha az ember olyan menő, mint én. Flegma fejet vágtam, úgy válaszoltam neki.- Amúgy igen, nagyon jó. Majd eszembe jutott, hogy nem mondta meg a nevét, így újra bemutatkoztam. - Móni vagyok, csak úgy mellékesen megjegyzem. Osztálytársak vagyunk, vagy leszünk- mondta, és megálltam az osztálytermünk ajtaja előtt. - Mit is mondtál, mi a neved?- hangsúlyoztam ki azt a tényt, hogy nem mutatkozott be. |
|  | | Vivienne johis

~Hozzászólások száma: 65 ~Join date: 2011. Nov. 09. ~Kor: 17 ~Tartózkodási hely: on the highway to hell
 | Téma: Re: Folyosók és mosdók Vas. Nov. 20, 2011 4:00 pm | |
| Segítettem Biankának megkeresni a termét, és elmagyaráztam neki, hogy a fontosabb helyeket, mint például a mosdó meg ebédlő merre találja, hogy azért ne legyen olyan elveszett ebben a nagy épületben. Annyira belemerültem a magyarázatba, hogy a csengőkor jutott eszembe, hogy jé, nekem is órám lesz, ahol illene megjelennem. Igazán nem lenne hó pont Mádaynál, ha a reggeli incidensem után azon kapna, hogy még kések is az első óráról. Hogy azért legyen jó indokom tettem egy kis kitérőt az első emeleti lánymosdó felé, melynek hála mondhatom azt, hogy beszorultam. Mondjuk, kíváncsi lennék, hogy ezt ki hinné el, de mindegy. Sietősen trappoltam a néptelennek tűnő folyosókon, mikor egy kanyar után sikeresen majdnem beleütköztem valakibe. Szerencsére nem történt koccanás vagy ilyesmi, még időben lefékeztem magam. „Istenem add, hogy ne egy tanár legyen!” rimánkodtam magamban, és imáim meghallgatást találtak, mert csak két másik késővel futottam össze, akik mellesleg idősebbnek tűntek nálam. Hupsz, lehet, hogy nem is késők, hanem kiküldték őket valamiért. Na, végül is mindegy. - Sziasztok! – csúszott ki a számon, és kelletlen mosolyra húztam a számat, magam sem tudom miért, de hirtelen kedvem támadt lógni. |
|  | | Móni végzős

| Téma: Re: Folyosók és mosdók Vas. Nov. 20, 2011 4:09 pm | |
| Épp az új lány válaszát vártam a kérdésemre, mikor valaki majdnem belém jött. Mérgesen fordultam meg. Nem elég, hogy reggel van, még ki akarnak nyírni! Egy fiatalabb lány ütött majdnem el. Szimpatikusnak tűnt, olyan igazi lázadó féleség lehet. Ő is késhetett. Már egy kisebb csapat állt a termünk előtt. Lehet, hogy órára kellett volna mennünk, de engem nem nagyon izgatott. Végzős vagyok, megtehetem, nem?  A kiscsaj köszönt nekünk. Úgy látszott ő sem akar órára menni. Visszaköszöntem neki. - Milyen óra?- utaltam arra, hogy ő is valahonnan késik.- Amúgy Móni.Mutatkoztam be, már ha nem ismer. Bár rólam mindenki tudja, hogy ki vagyok. Engem itt ismernek, nekem történelmem van. És nem vagyok egoista... Vártam, hogy mit mond a csaj. Közben elgondolkodtam, a ma reggel talán mégsem olyan rossz. |
|  | | Vivienne johis

~Hozzászólások száma: 65 ~Join date: 2011. Nov. 09. ~Kor: 17 ~Tartózkodási hely: on the highway to hell
 | Téma: Re: Folyosók és mosdók Vas. Nov. 20, 2011 4:19 pm | |
| Nos, nem tűnt úgy, hogy az illető, akinek majdnem nekimentem nagyon bepipult, bár igazság szerint ilyen csúnya nézéssel eddigi életem során kevesen jutalmaztak meg. Kérdéséből és hangszínéből arra következtettem, hogy nem jön most a szokásos litánia arról, hogy nem szabadna késnem meg ilyenek. Nem mintha érdekelt volna, ha ilyesmit mond, elvégre is, mint látom, ő sincs órán. - Francia kultúra – feleltem, és elhúztam a számat jelezve, hogy az sosem volt kedvencem. Hiába a francia rokonok meg egyebek, valahogy nem állnak közel hozzám a csigák meg Eiffel-tornyok. Sokakat lenyűgöz mindez, de ahhoz hogy engem valami levegyen a lábamról, azért kicsit több kell, mint holmi kék-fehér-piros zászló és egy forradalom, amiről kötelező tanulnunk. - Ja, tudom – bólintottam, mikor bemutatkozott. Most, hogy mondta, tényleg beugrott, hogy ismerős és nem egy népszerűtlen arc itt a suliban. Ellenben velem, aki azon dolgozom, hogy senki se égessen azzal, hogy a Szent Johannába járok, ergó igyekszem láthatatlan maradni. - Vivienne vagyok – mutatkoztam be, és míg vártam, hogy a harmadik lány nevét megtudjam, aki egyáltalán nem volt ismerős, megkérdeztem: - Na, és a ti órátok? |
|  | | Móni végzős

| Téma: Re: Folyosók és mosdók Vas. Nov. 20, 2011 4:30 pm | |
| A kiscsaj mondta, hogy francia kultúráról késik. Hozzá még el is húzta a száját, nem tetszhet neki az óra. Pedig szerintem Durrand jó tanár, és nem is a legnehezebb tantárgyak közé tartozik. De úgy látszik nem szereti. Nekem aztán tök mindegy. Majd ő, az új osztálytársammal ellentétben bemutatkozott. Azt mondta, hogy Viviennek hívják. Próbáltam beazonosítani, hogy melyik évfolyamra járhat. De nem rémlett fel az arca sem a neve. Lehet, hogy ő is új. Támadnak az idegenek a Szent Johiba!- gondoltam. - Bioszunk van- feleltem Vivienn kérdésére.- Vagyis csak lenne, ha bent lennék- helyesbítettem. Sosem szerettem a biológiát, főleg a tanár. De őszintén szinte az összes tantárgyat utáltam. Kivéve a franciát, a francia kultúrát, a tesit és a törtit. Azokat valamiért imádtam. Igazságszerint az irodalommal sem volt semmi bajom, csak ne Kardos tanítaná, és akkor boldog lehetnék. Mivel nem volt ismerős nekem Vivienn, ezért megkérdeztem: - Te is új vagy?
|
|  | | Vivienne johis

| Téma: Re: Folyosók és mosdók Vas. Nov. 20, 2011 4:36 pm | |
| Biológia. Nos, az azért teljesen más, mint a francia kultúra. Az én tantárgyamból könnyedén át lehet bukdácsolni egyik évből a másikba, de azért bioszra keményen tanulni kell vagyis hogy pontosabban fogalmazzak: magolni. Na, ez egy másik dolog, amit nem szeretek, és nem is kell mondanom, hogy az iskolával kapcsolatban eléggé hosszú ez a bizonyos „nem-szeretem” lista. Viszont ha jól tudom Móni végzős, ami azt jelenti, hogy ha lóg, akkor vagy nagyon vágja a tantárgyak vagy nem tervez belőle érettségit. Bármelyik eshetőségről legyen is szó, az én szempontomból csak az az információ a fontos, hogy nincs órám. - Nem – ráztam meg a fejemet, mikor megkérdezte, hogy új vagyok-e. Nem csodálkoztam a kérdésén, ezek szerint jól csinálom a megbúvást. – Tavaly jöttem – válaszoltam, s ezzel együtt azt is elárultam, hogy tizedikes vagyok, bár nem tudom, ki mit tud kezdeni ezzel az információval. Bár az igaz, hogy én vagyok az egyetlen Vivienne az évfolyamon, szóval be tud azonosítani, ha nagyon akar, de nem vagyok az a fajta, aki fel szokta kelteni az érdeklődést. - És ti be fogtok menni órára? – kíváncsiskodtam. Nekem nem volt túl sok kedvem, de lógni egyedül nem bulis, ellenben ha akad társaságod! |
|  | | Móni végzős

| Téma: Re: Folyosók és mosdók Vas. Nov. 20, 2011 4:46 pm | |
| Vivienn mondta, hogy tavaly jött. Hát hupsz, akkor mellé ment a tippelésem. Annyi baj legyen. Különben is nem nagyon hiszem azt, hogy megsértődött. Ahhoz képest, hogy tizedikes nem nagyon siett órára. Biztos, hogy lógós fajta. Óóó, rokonlélek! - Én már tuti, hogy nem. Ha már kések, akkor késsek rendesen!- vigyorogtam.- Amúgy sem az erősségem a biosz. Jól megvagyok nélküle. Aztán eszembe jutott anya, ahogy tegnap beszélgettünk. Jobban mondva ő szidott engem. Alig kezdődött el az utolsó évem és máris egy csomót késtem, és legfőképpen bioszról. Persze, erre apu is beszállt, és kánonba kiabálták le a hajamat. - Nem tervezem, hogy értettségizni fogok belőle. Már ha értitek- mondtam.- És te, Vivienn? Nagy késztetést érzel arra, hogy bemenj Durand-hoz? Kérdeztem meg a lányt, mert milyen nagy lenne, ha együtt tudnánk lógni. Úgysem adatik meg mindig, hogy az ember ismeretlenekkel együtt lógjanak. Meg amúgy is, szimpatikus volt nekem a tizedikes lány. |
|  | | Vivienne johis

| Téma: Re: Folyosók és mosdók Vas. Nov. 20, 2011 5:35 pm | |
| Nem tudtam, de nem is igazán érdekelt, hogy mit gondol ezek után rólam Móni és az ismeretlen osztálytársa, aki szótlanul hallgatta végig a beszélgetésünket. Az a fajta vagyok, akinek nem igazán számít, ha a világ ellene van, mert egyébként is tudja, hogy csak magára számíthat, így ha engem titulálnak majd ezentúl „a lógós diáknak”, annyi baj legyen, előző évben úgyis szinte már-már szent számba ment a viselkedésem. Hevesen bólogatni kezdtem, mikor a végzős lány kifejtette, hogy mit gondol a késésről, hiszen mélységesen egyetértettem vele, ennek hangot is adtam, mikor megkérdezte, hogy menni akarok-e francia kultúrára. Isten ments, de ez eddig is világos volt. - Ó, ha tudnátok! Csak úgy fűt a vágy! – játszottam meg a lelkes diákot nem kevés iróniával a hangomban, majd szélesen mosolyogva hozzátettem: - Azt hiszem, kibírok ennyit nélküle – rántottam meg a vállam nemtörődöm módon, majd a következő pillanatban az arcomra fagyott a mosoly. Ismerős léptek zaja ütötte meg a fülemet, és a lépcső felől egyre vészjóslóbb közelségbe került a hang. Kérdőn néztem a másik két lányra, majd eszembe jutott valami. - A mosdó! – mondtam lehalkítva hangom, és vártam a többiek reagálását. |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Folyosók és mosdók Vas. Nov. 20, 2011 5:52 pm | |
| Lassan észbekaptam és Móni, Vivienne duója után vetettem magam a mosdóba. Odavágódtam a csapokhoz és elvigyorodtam. - Caterina Rosso Tabilla. - nyújtottam feléjük a kezem. A tudat, hogy ez első órámat ebben a suliban rögtön lógással kezdem, kissé megrendített a célomban, de üsse kő. Gyorsan belefeledkeztem a beszélgetésükbe, úgy megszoktam már a láthatatlanságot. És ha az őrjöngő srákány mellett is eltudtam slisszolni az aulában, akkor igazán profi vagyok. - Olaszországból jöttem, a Tabilla az magyar név, a Rosso a vezetéknevem és van egy húgom. - hadartam el a bemutatkozó szövegemet, amit tervezgettem már pár órája. Habár a vér még mindig megül az ereimben ha a váratlan eseményekre gondolok, sajnos az első benyomás fontos, így akármennyire is megvagyok rendülve, nem fogok bebújni az egyik wc fülkébe bőgni. A húgom gondolata is szinte könnyeket csalt az arcomra. És ha anya majd le fog szúrni a lógás miatt, nem érdekel. Nem én mondtam neki, hogy hét közben utazgassunk vissza Magyarországra... |
|  | | Móni végzős

| Téma: Re: Folyosók és mosdók Vas. Nov. 20, 2011 6:11 pm | |
| Na az osztálytársamról kiderült, hogy nem néma. Már kezdtem egy kicsit megijedni.  Caterina Rosso Tabilla, hát...hosszú név az biztos. De végülis olasz, úgyhogy az okés. Már csak egy kérdés van, hogyan lehetne becézni. - Van beceneved?- kérdeztem tőle, közben a tükörben nézegettem magam.- C sak mert elég hosszú a neved, meg minden.Majd a kiscsajra néztem.- Nem baj, ha Vivnek szólítalak, ugye?Imádok beceneveket osztogatni embereknek. Ha nagy leszek, majd becenévosztogató leszek. Méghozzá hivatásos. Miután kigyönyörködtem magamat a tükörben elővettem a telefonom, és gyorsan beléptem a Facebook-ba. Muszáj volt megosztanom a mai lógásomat. - És Tab- úgy döntöttem, hogy így fogom hívni.- Nem akarsz órára menni?Kérdeztem meg tőle mellékesen. |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |